35 Festival Internacional de Música de Cantonigròs

CATALUNYA

- Del 13 al 16 de juliol de 2017 -

 

Condicions i bases d'inscripció

   
 • És necessari omplir un formulari o full d'inscripció per a cada tipus de competició en la qual es vulgui participar, on cal fer constar les obres lliures seleccionades (els grups corals de fora de Catalunya hauran de participar, com a mínim en dues competicions). 
 • Es facilitarà a tots els grups seleccionats, el material de les obres obligades, juntament amb les normes i reglaments, tan bon punt hagin estat seleccionats.

 • Un cop realitzada la revisió i selecció de les inscripcions, el Comitè Organitzador ho comunicarà als grups seleccionats, amb un mínim de quatre mesos d'antelació.
   
 • Els grups de fora de Catalunya hauran d'abonar, la quantitat de 65€ en total per cada participant adult i 52€ per cada participant menor de 16 anys, perquè la inscripció del grup quedi formalitzada.
  L'allotjament, l'esmorzar, el dinar i el sopar són gratuïts per a tots els participants de fora de Catalunya durant la seva presència al Festival, i seran allotjats en cases particulars, residències i hotels de Vic i Cantonigròs, així com en els pobles de les comarques dels voltants.
 • Els acompanyants que vinguin amb el grup hauran abonar 75€ per persona i dia, per poder optar a les mateixes condicions d'allotjament que la resta del cor o grup de dansa.

 • S'han d'enviar les inscripcions tan aviat com sigui possible, i sempre abans del dia 31 de gener de 2017.

 • Els interessats han d'esperar la notificació de la seva acceptació abans de fer cap tràmit per organitzar el viatge.

 

Inscripció

Les inscripcions per al 35 Festival Internacional de Música de Cantonigròs es poden realitzar per internet, enviant el Formulari d'Inscripció omplert amb totes les dades.

Cal enviar també, un breu historial del grup i un enregistrament recent en DVD, CD, MP3 o MP4.

Els participants, excepte el director i acompanyants instrumentals, han de ser amateurs.

El Comité Executiu del Festival Internacional de Música de Cantonigròs, o els seus representants, es reserven el dret d'utilitzar les imatges i bandes sonores dels participants, realitzades en qualsevol moment o lloc, per a emissions radiofòniques o televisives, i publicacions impreses o electròniques, sense abonar-los cap indemnització.