AMICS DEL FESTIVAL

 
El Festival Internacional de Música de Cantonigròs és una associació cultural reconeguda i sense ànim de lucre, patrocinada per empreses privades i que compta amb el suport de les institucions públiques catalanes. 

L'Associació d'Amics pretén, com a objectius fonamentals, afermar la col·laboració popular i dotar el Festival d'estabilitat econòmica per impulsar activitats paral·leles. 

La suma de petites aportacions ens pot ajudar molt a consolidar aquest projecte i, a la vegada, pot constituir un punt de trobada d'amics amb interessos comuns. 

La Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya va ser concedida al Festival de Música de Cantonigròs en reconeixement de la seva aportació en pro de la coneixença de la cultura del nostre país.
Així mateix li ha estat concedit el Premi d'Honor de la Fundació Jaume I en reconeixement a la seva dedicació constant i lleial al servei de la cultura dels Països Catalans.
 

 
FEU-VOS AMICS DEL FESTIVAL !

CATEGORIES I OFERIMENTS

AMIC SIMPATITZANT

Els amics simpatitzants únicament han d'emplenar una butlleta amb el seu nom i adreça, enviar-la al Festival o entregar-la a la recepció del Festival.

- Rebran puntualment per correu la informació del Festival així com altres comunicacions i materials.
- Tindran un carnet identificatiu que servirà per obtenir una reducció del 20% de descompte en les entrades del Festival.

AMIC COL·LABORADOR

Els amics col·laboradors hauran d'emplenar una butlleta amb les seves dades i les de domiciliació bancària on vulguin que se'ls presenti el rebut anual, enviar-la per correu degudament signada o entregar-la a la recepció del Festival.
Per a ser reconegut Amic Col·laborador s'haurà de satisfer una quota anual mínima de 50€ per mitjà d'un rebut domiciliat que se li presentarà al cobrament anual del mes de desembre. El primer pagament coincidirà amb l'alta com Amic Col·laborador del Festival per tal de poder gaudir dels avantatges des del primer moment.
Els Amics Col·laboradors podran fixar la seva quota per damunt de la mínima establerta i podran fer-ho constar a la butlleta d'inscripció.

- Rebran un carnet d'Amic Col·laborador del Festival que es renovarà cada any.
- Rebran l'entrada gratuïta per a dues persones el dia de la inauguració del Festival
- Rebran el programa de mà
- Obtindran el 20% de descompte en les entrades del Festival
- Obtindran un 10% de descompte en les entrades de la programació de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música de cada temporada.
- 20% de descompte en els productes de merchandising del Festival
- La cadena de supermercats Bon Preu/Esclat concedirà bonificacions especials per les seves compres mitjançant vals de descompte que rebran trimestralment.

 

Si hi esteu interessats, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres de dues formes:

  • per internet, omplint i enviant el Formulari d'Amics del Festival.

  • per fax o correu ordinari, imprimint, omplint i enviant el Full d'Amics del Festival

  •  

    FOTO3